Vochtbehandeling: Bescherming tegen de weersomstandigheden

Voorkom vochtproblemen in huis


Help vocht in huis! Opstijgend vocht ontsiert uw woning en is ongezond. Wacht niet, direct en correct handelen is essentieel. Maak uw ongezonde gevel weer gezond voordat het te laat is. Onze experten bij Bijnens bvba zorgen dat de juiste methode toegepast wordt om uw woning of kelder weer helemaal vochtvrij te krijgen en te houden.

  • muurinjectie tegen optrekkend capillair grondvocht
  • muurinjectie met vloeistof onder druk
  • muurinjectie met gel
  • waterdichte bepleisteringen
  • sulfaatbestendige dichtingen

Bijnens bvba is gespecialiseerd in traditionele kelderdichting en bekuiping. Wij maken uw oude kelder waterdicht en vochtvrij. U kan bij ons terecht voor elke vorm van vochtbehandeling en het waterdicht maken van bijvoorbeeld gevels. Onze uitgebreide kennis en ervaring met waterdichte bepleisteringssystemen, het boren van verluchtingsbuizen door keldermuren en met dichtingen rond kabel- en buisdoorvoeren zorgt dat u vochtproblemen binnenkort tot het verleden horen.

Vochtprobleem in uw kelder of woning? Bijnens bvba heeft de expertise in huis om uw probleem op te lossen. Wij lossen vochtproblemen op in heel Vlaanderen. Vraag ons naar een vrijblijvende offerte op maat.