Uw gevel wordt vakkundig gereinigd

Reiniging zonder gevelbeschadiging


Bijnens bvba heeft heel wat expertise in huis op het gebied van gevelreiniging. Afhankelijk van uw budget en het door u gewenste resultaat worden de passende gevelreinigingstechnieken bepaalt. Wij bieden hoofdzakelijk volgende technieken/systemen aan: zandstralen, nevelstralen, torbo en het chemisch reinigen van gevels.

Om beschadiging van uw gevel te voorkomen bij de toepassing van een gevelreinigingstechniek heeft elke techniek zijn eigen specifieke eisen om een perfect resultaat te bekomen. Door onze jarenlage ervaring hebben wij de kennis in huis om u een perfecte afwerking te kunnen garanderen. U gevel krijgt een grondige verjongingskuur en ziet er weer uit als nieuw.

Omdat wij als aannemer alle gevelwerken uitvoeren, kan u ook bij ons terecht voor eventuele gevelherstellingen, gevelrestauraties en instandhoudingswerken. Alle projecten die door Bijnens bvba worden uitgevoerd, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Zoekt u een gevelspecialist? Neem dan vrijblijvend contact op met Bijnens bvba voor alle gevelwerken in heel Vlaanderen. Bij ons geniet u van een complete service voor een uiterst competitieve prijs.